Csongrád Hírek Kiemelt hírek

Kétszázan mozogtak együtt

Hódmezővásárhelyen, Szegeden és Makón már sikeres az „Ezt Válaszd!” elnevezésű program. Vasárnap, január 7-én elindult Csongrádon is, hatalmas érdeklődéssel. Mintegy kétszázan töltötték meg az Ifjúsági Ház termét, ahol Locskai József vezette az edzést.

navigate_before
navigate_next

Nem tudni, hogy az újévi mozgással, sporttal kapcsolatos fogadalmaknak, vagy az egyre népszerűbb mozgásformáknak köszönhető-e, de zsúfolásig megtelt vasárnap este a csongrádi Ifjúsági Ház nagyterme, ahol a teljes testet átmozgató, mindkét nemnek és minden generációnak szóló saját testsúlyos, alakformáló edzésen vehettek részt az érdeklődők. A fiatal edző, Locskai József alaposan megmozgatta a résztvevőket, garantált volt az izomláz, de senki sem panaszkodott, mindenki feltöltődve tért haza az óra után.

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség a sportolást és az egészséges életmódot szeretné népszerűsíteni vele. Az ingyenes edzéseken bárki részt vehet, csak egy polifoamot és váltócipőt, no meg a lelkesedését kell magával hoznia. A programot támogatja többek között Csongrád városi és a helyi Egészségfejlesztési Iroda is. Várnak mindenkit ezentúl is minden vasárnap 17 órakor az Ifjúsági Házban.

Vélemény, hozzászólás?