Kiemelt hírek Szentes

Kiemelt Bázisintézmény lett a református iskola

A Szentesi Nagytemplomi Református Egyházközség és a Kiss Bálint Református Általános Iskola szeptember 2-án rendezte meg az iskola tanévnyitó istentiszteletét és ünnepségét a Nagytemplomban. A megjelenteket Fehér Csaba lelkipásztor köszöntötte, majd Simon Mátyás segédlelkész hirdetett igét.

Az ünnepségen az iskola második évfolyamos tanulói adtak ünnepi műsort (a videón ennek részletei láthatók), majd a hagyományoknak megfelelően az ötödikesek felkötötték az iskola egyen nyakkendőjét az első osztályosoknak.

Szentesi ref. ált. isk. tanévnyitó ünnepség

Kiemelt Bázisintézmény lett a református iskola(Képmelléklettel)A Szentesi Nagytemplomi Református Egyházközség és a Kiss Bálint Református Általános Iskola szeptember 2-án rendezte meg az iskola tanévnyitó istentiszteletét és ünnepségét a Nagytemplomban. A megjelenteket Fehér Csaba lelkipásztor köszöntötte, majd Simon Mátyás, segédlelkész hirdetett igét.Az ünnepségen az iskola második évfolyamos tanulói adtak ünnepi műsort (a videón ennek részletei láthatók), majd a hagyományoknak megfelelően az ötödikesek felkötötték az iskola egyen nyakkendőjét az első osztályosoknak. Mokbelné Bacsa Éva, az iskola igazgatóhelyettese bejelentette, hogy a szentesi református iskola a Református Pedagógiai Intézet Kiemelt Bázisintézménye lett (az országban öt iskola érdemelte ki e címet). Karikó Tóth Tibor iskolaigazgató ünnepi beszédében többek között arról beszélt, hogyan, milyen körülmények között indult újra 25 évvel ezelőtt a református oktatás Szentesen. Beszéde végén hivatalosan is megnyitotta az iskola 2018/2019-es tanévét.Képek az ünnepségről:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2224713524266459

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. szeptember 2., vasárnap

Mokbelné Bacsa Éva, az iskola igazgatóhelyettese bejelentette, hogy a szentesi református iskola a Református Pedagógiai Intézet Kiemelt Bázisintézménye lett (az országban öt iskola érdemelte ki e címet).

 

 

 

Karikó Tóth Tibor iskolaigazgató ünnepi beszédében többek között arról beszélt, hogyan, milyen körülmények között indult újra  25 évvel ezelőtt a református oktatás Szentesen. Bemutatta az új pedagógusokat: Czibulya Anitát és Putnoki Nagy Ágnest. Beszéde végén hivatalosan is megnyitotta az iskola 2018/2019-es tanévét.

 

Putnoki Nagy Ágnes
Czibulya Anita

 

Vélemény, hozzászólás?