Kiemelt hírek Szentes

Kigyulladtak a karácsonyi fények Szentesen

A Szentesi Önkormányzat december 3-án rendezte meg a már hagyományosnak mondható Mikulás váró ünnepségét, ezúttal a Kossuth téren.   Az ünnepi hangulatot a Mátéffy utcai Óvoda gyermekei idézték meg dalaikkal, majd Szirbik Imre polgármester mondott közvetlen hangulatú köszöntőt.

Ezt követően – 10-től visszaszámlálás után – Károlyi Lászlóval, a Legrand vezérigazgatójával közösen felkapcsolták az utcai karácsonyi fényeket – a jelenlévők örömére (a videón ezek a pillanatok)

Kigyulladtak a karácsonyi fények Szentesen

Kigyulladtak a karácsonyi fények SzentesenA Szentesi Önkormányzat december 3-án rendezte meg a már hagyományosnak mondható Mikulás váró ünnepségét, ezúttal a Kossuth téren. Az ünnepi hangulatot a Mátéffy utcai Óvoda gyermekei idézték meg dalaikkal, majd Szirbik Imre polgármester mondott közvetlen hangulatú köszöntőt. Ezt követően – 10-től visszaszámlálás után – Károlyi Lászlóval, a Legrand vezérigazgatójával közösen felkapcsolták az utcai karácsonyi fényeket – a jelenlévők örömére (a cikk alatti videón ezek a pillanatok).Ezután Károlyi László, a 99 éves Legrand cég nevében is köszöntötte a jelenlévőket. A helyi önkormányzat indított egy jótékonysági akciót, melynek nyomán itt a téren négy családot – a gyermekek előzetesen beküldött kívánsága szerint – leptek meg értékes ajándékokkal. A téren forró kakaóval és diós- mákos beiglivel kínálták a jelenlévőket, a Petőfi Café-ban pedig a Mesekocsi Színház: A didergő király című előadását nézhették meg a családok. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2395426607195149

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. december 3., hétfő

Ezután Károlyi László, a 99 éves Legrand cég nevében is köszöntötte a jelenlévőket.

A helyi önkormányzat indított egy jótékonysági akciót, melynek nyomán itt a téren négy családot – a gyermekek előzetesen beküldött kívánsága szerint – leptek meg értékes ajándékokkal.

A téren forró kakaóval és diós- mákos beiglivel kínálták a jelenlévőket, a Petőfi Café-ban pedig a Mesekocsi Színház: A didergő király című előadását nézhették meg a családok.

Vélemény, hozzászólás?