Kiemelt hírek Szentes

Kisbuszt kaptak a szentesi polgárőrök

Az elmúlt napokban (május 12-én) Dr. Túrós András, az Országos Polgárőrszövetség (OPSZ) elnöke egy kisbuszt adományozott a szentesi polgárőrség részére, melyet Gilinger István, az egyesület elnöke vett át.

Az OPSZ elnöke rövid beszédében megfogalmazta, hogy jelentős feladatokat vállalt magára a szentesi szervezet, és azokat teljesíti is. Ennek során fontos a személyiség szerepe, a szentesi polgárőrök és vezetőik mindent elkövetnek annak érdekében, hogy azok a célok, amelyeket kitűztek maguk elé, azok megvalósuljanak.

A szentesi polgárőrség elnöke, Gilinger István az egyesület nevében köszönetét fejezte ki az Országos Rendőr Főkapitányság által felajánlott adományért. Ezzel a kisbusszal négyre növekedett a Kurca-parti polgárőr egyesület gépjárműveinek száma, melyeket az egyre sokrétűbb feladataik végrehajtására fordítanak.

Megtudtuk, hogy az országban egyedülálló, hogy egy vidéki polgárőr csoportnak kisbusza legyen. Az egyébként (1 évig) használt gépjármű 1+8 fős, és megfelelő raktérrel is rendelkezik. Tökéletes műszaki állapotban van, új gumikkal, a következő napokban pedig egyéni „dekorációval„ látják el.

Vélemény, hozzászólás?