Kiemelt hírek Szentes

Kitavaszodott az Ifjúsági Házban is

A Szentesi Árpád Szabadidős Sportklub és a Művelődési Központ közös szerevésében április 13-án ismét megrendezték a „Tavasz a természetben” elnevezésű, amatőrök alkotó-művészeti kiállítását az Ifjúsági Házban.

A megjelenteket Krausz Jánosné, az egyesület elnöke köszöntötte, majd elmondta, hogy a kiállítás történetének eltelt 23 éve alatt nem csökkent az alkotók kedve, ezúttal is több mint száz alkotás látható a tárlaton.

Megköszönve a pályázaton résztvevők a munkáját, kérte őket, hogy továbbra se hagyják abba művészi tevékenységüket, a klub számít aktivitásukra, majd megnyitotta a kiállítást.

Berkeczné Major Anna grafikus, festő miután megtekintette a beérkezett pályamunkákat kijelentette: értékes alkotásokról van szó, a szépre fogékony emberek összefogásáról. Lehet, hogy amatőrök készítették, de azok értékesek, mert a szórakoztatást, a kikapcsolódást, a művelődést szolgálják, és ráadásul nem is az átlagos színvonalon. Biztatta az alkotókat további feladatok vállalására.

Szirbik Imre polgármester is köszöntötte az egybegyűlteket, majd átadta az okleveleket, és mindenki kapott virágot is.

A kiállított művek a kézimunkától kezdve, a fotókon át a kézműves tárgyakig, rendkívül sokszínűek, tükrözik a helyi emberek alkotó vágyának gazdag tárházát.

 

 

Vélemény, hozzászólás?