Hírek Kiemelt hírek Szentes

A „Klauzál” már várja leendő elsőseit

A Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskolában március 13-án nyílt tanítási órákat tartottak, ezzel befejezéséhez közeledik az iskolai beíratás előtti időszak intézményt ismertető tevékenysége. Terveik szerint két első osztályt indítanak majd a 2018/2019-es tanévben.

A két osztályban  Bodrogi Anita-Gila László (1. a osztály) és Tihanyi Pálné-Böszörményi Edit (1. b osztály) lesznek a tanító párosok.

 

A leendő elsősök szülei az ő tanításukat tekinthették meg a nyílt órákon, illetve azt követően az egyéni kérdéseket, kéréseket lehetett megbeszélni velük.

 

Egyébként a Klauzál Gábor Általános Iskola osztályaiban emelt szintű  idegen nyelv (angol, német,  A2 nyelvvizsga felkészítés) informatika,  úszás- és atlétikaoktatás, valamint sportági utánpótlásképzés folyik.

Mindezek elérését a jól felszerelt szaktantermek (informatika, fizika, kémia, nyelvi laborok), korszerű tornaterem és sportudvar biztosítják, valamint a gazdag könyvállománnyal rendelkező iskolai könyvtár, mely egyben idegen nyelvi szakkönyvtár is.

Az iskolai beiratkozás április 12-13-án lesz, mind két napon 8 és 19 óra között.

 

 

Vélemény, hozzászólás?