Kiemelt hírek Szentes

Klímák a szentesi óvodákba

Dr. Rébeli-Szabó József szentesi önkormányzati képviselő még az előző esztendő közepén vetette fel, hogy szükség lenne az óvodákba légkondicionáló berendezésekre, hiszen a gyermekek is „megszenvedik” a nagy nyári hőséget.

A képviselő – talán „érvelésként” – saját képviselői keretéből is vásárolt klímákat, hogy a napsütésnek leginkább kitett óvodák gondjain enyhítsen. A képviselő testület végül is támogatta a kezdeményezést és valamennyi óvodába vásárolt klíma berendezéseket.

Az összesen 35, speciálisan gyermeknek szánt klímát február utolsó napján leszállították, és hamarosan megkezdi beszerelésüket az ezzel a feladattal megbízott Pengő Ferenc egyéni vállalkozó. A teljes beszerelési munkákat várhatóan május végéig befejezik, így nyárra már szabályozott hőmérsékletű termekben foglalkozhatnak az ovisokkal.

Képek:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2596630060408135

 

 

Klímák a szentesi óvodákba

Klímák a szentesi óvodákba(Képmelléklettel)Dr. Rébeli-Szabó József szentesi önkormányzati képviselő még az előző esztendő közepén vetette fel, hogy szükség lenne az óvodákba légkondicionáló berendezésekre, hiszen a gyermekek is „megszenvedik” a nagy nyári hőséget. A képviselő – talán „érvelésként” – saját képviselői keretéből is vásárolt klímákat, hogy a napsütésnek leginkább kitett óvodák gondjain enyhítsen. A képviselő testület végül is támogatta a kezdeményezést és valamennyi óvodába vásárolt klíma berendezéseket.Az összesen 35, speciálisan gyermeknek szánt klímát február utolsó napján leszállították, és hamarosan megkezdi beszerelésüket az ezzel a feladattal megbízott Pengő Ferenc egyéni vállalkozó. A teljes beszerelési munkákat várhatóan május végéig befejezik, így nyárra már szabályozott hőmérsékletű termekben foglalkozhatnak az ovisokkal. Képek:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2596630060408135

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 9., szombat

Vélemény, hozzászólás?