Kiemelt hírek Szentes

Koncert és emlékezés

A 26. Egyházzenei Találkozó keretében május 26-án, a szentesi Református Nagytemplomban rendezték meg Szentes Város Fúvószenekarának a hangversenyét.

A koncerten hét művet adott elő a zenekar, melyet Várkonyiné Mihály Erna és Lévai György vezényeltek. Az együttestől eddig megszokott program annyiban új volt, hogy „teret” adtak egyes zenekari tagoknak, így szólót játszott Takács Gabriella (piccolo), Rácz József (trombita), Vágó Veronika (oboa), Pintér Borbála (szaxofon).

Szentes Városi Fúvószenekar koncertje 190526

Koncert és emlékezés(Képmelléklettel)A 26. Egyházzenei Találkozó keretében május 26-án, a szentesi Református Nagytemplomban rendezték meg Szentes Város Fúvószenekarának a hangversenyét. A koncerten hét művet adott elő a zenekar, melyet Várkonyiné Mihály Erna és Lévai György vezényeltek. Az együttestől eddig megszokott program annyiban új volt, hogy „teret” adtak egyes zenekari tagoknak, így szólót játszott Takács Gabriella (piccolo), Rácz József (trombita), Vágó Veronika (oboa), Pintér Borbála (szaxofon).Kedves színfoltja volt a koncertnek, hogy a szólisták ajándékot kaptak a karnagytól. A műsort Kocsi Györgyi vezette. A hangverseny után a jelenlévők közösen emlékeztek az elhunyt zenésztársakra, a templom mellett található, a tiszteletükre állított kopjafánál. Dragon Lajos, a zenekar kürtöse beszélt az emlékezet fontosságáról, majd a zenésztársak, a családok képviselői, és a barátok helyezték el az emlékezés virágait.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2773725469365259

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. május 27., hétfő

 

 

 

 

Kedves színfoltja volt a koncertnek, hogy a szólisták ajándékot kaptak a karnagytól. A műsort Kocsi Györgyi vezette.

A hangverseny után a jelenlévők közösen emlékeztek az elhunyt zenésztársakra, a templom mellett található, a tiszteletükre állított kopjafánál. Dragon Lajos, a zenekar kürtöse beszélt az emlékezet fontosságáról, majd a zenésztársak, a családok képviselői, és a barátok helyezték el az emlékezés virágait.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2773725469365259

Vélemény, hozzászólás?