Kiemelt hírek Szentes

Korhű megemlékezés a református iskolában

 

A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola március 14-én emlékezett az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulójára. A díszteremben először az alsó tagozatosok, majd később a felső tagozatosok tartották a megemlékezést.

Az alkalmakon Fehér Csaba, a Nagytemplomi Református Gyülekezet lelkésze, illetve Simon Gyula segédlelkész tartott ünnepi áhítatot.

A rendezvényeken az iskola 6. a osztályos tanulói (Tomcsányiné Lucz Szilva tanárnő felkészítésével) adtak ünnepi műsort – Arany János: Családi kör című műve alapján készült összeállítással.

Egy országos kezdeményezéshez csatlakozva a program végén a jelenlévők közösen elénekeltek az ’Együtt dobban a szív’ refrén kezdetű dalt. (A videón.)

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2609823325755475

Szentesi Kiss B. Ref. Isk.

Korhű megemlékezés a református iskolában(Videóval és képmelléklettel)A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola március 14-én emlékezett az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulójára.A díszteremben először az alsó tagozatosok, majd később a felső tagozatosok tartották a megemlékezést. Az alkalmakon Fehér Csaba, a Nagytemplomi Református Gyülekezet lelkésze, illetve Simon Gyula segédlelkész tarott ünnepi áhítatot.A rendezvényeken az iskola 6. a osztályos tanulói (Tomcsányiné Lucz Szilva tanárnő felkészítésével) adtak ünnepi műsort – Arany János: Családi kör című műve alapján készült összeállítással.Egy országos –– kezdeményezéshez csatlakozva a program végén a jelenlévők közösen elénekeltek az ’Együtt dobban a szív’ refrén kezdetű dalt. (A videón.) Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2609823325755475

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 16., szombat

Vélemény, hozzászólás?