Hírek Kiemelt hírek Szentes

Kormánytagok látogattak el a szentesi sportcsarnokhoz

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára és a térség országgyűlési képviselője február 1-én ellátogattak az egy hónapja leégett dr. Papp László (olimpiai ezüstérmes birkózó nevét viselő) Városi Sportcsarnokhoz.
Németh Szilárd az államtitkári feladatkörében járt Csongrádon, és munkája végeztével Szentesre vette útját, hogy Farkas Sándor kollégájával együtt megtekintse a sportcsarnok tűzeset utáni állapotát. Tudott a tragédiáról, hiszen a helyi birkózó egyesület alelnöke, Rónyai Zoltán értesítette az ügyről a szövetség elnökét.
A helyszínen Farkas Sándor tájékoztatta társát a tűzeset részleteiről, részletekről, majd Németh Szilárd adott rövid nyilatkozatot, amelyben a Birkózó Szövetség részéről is támogatásáról biztosította a sportcsarnok újjáépítését.

 

Ezt követően – a Honvédelmi Minisztérium képviseletében – tisztelegtek Furkó Kálmán ezredes emléke előtt, a sportcsarnok előtti, Furkó Kálmán téren felállított Emlékhelynél.

Vélemény, hozzászólás?