Kiemelt hírek Szentes

Köszönet a kórházi dolgozóknak és a mentősöknek

Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Agócs Lászlóné önkormányzati képviselő december 14-én a dr. Bugyi István Kórházban ajándékokat adott át a kórház sürgősségi-, és fertőző osztályának, valamint a szentesi mentőállomás dolgozóinak.
A város vezetője megköszönte a helyi egészségügyi dolgozóknak a megfeszített munkáját, a járvány visszaszorítása érdekében kifejtett erőfeszítéseiket. Reményét fejezte ki, hogy belátható időn belül véget ér a veszélyhelyzet, lecsillapodik a járvány, és akkor egy közös záró eseményen együtt is lehet ünnepelni. Ehhez a polgármester segítségét ajánlotta.
Olyan ajándékokat hoztunk, amelyeket Önök kértek: speciális szék, ruházat, vérnyomásmérők, pulzoximéter, FFP 2 maszkok, plusz néhány ajándék – sorolta a polgármester.
A képen a következők lehetnek: 6 ember, álló emberek
Dr. Kalmár Mihály, a kórház főigazgatója megköszönte az ajándékokat, és egyben kérte a lakosságot, hogy a következő időszakban is fegyelmezetten tartsa be a járványügyi előírásokat, mert ezzel enyhítheti az egészségügyi dolgozók megfeszített munkáját (is).
A videó linkje:

Vélemény, hozzászólás?