Kiemelt hírek Szentes

Köszöntjük a tűzoltókat! – Elismerések

Május negyedike Szent Flórián, a tüzes mesterségek, így a tűzoltók és a kéményseprők védőszentjének napja, ebből az alkalomból évről-évre elismerést, előléptetést, ajándéktárgyat vehetnek át a katasztrófavédelem kiváló tagjai.

A tűzoltók elhivatott, nagy szakmai alázattal és tisztességgel, az esküjükben foglaltaknak megfelelően, kiemelkedő színvonalon ellátott, a lakosság szolgálatában végzett munkája elismerést érdemel!

A hivatásos tűzoltóság megalakulásának 150. évfordulójának évében a szolgálatukat példamutatóan, hosszabb távon is kiemelkedő színvonalon teljesítők az ünnep alkalmából elismeréseket kaptak, közöttük szentesi tűzoltók is.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként soron kívül előléptette századossá:

Pozsár Gábor Lajos tűzoltó főhadnagyot, a Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát.

Beosztásában hosszú időn át végzett, kiemelkedő munkája elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató pénzjutalomban részesítette:

Gazsi Dániel tűzoltó zászlóst, a Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszerkezelőjét.

(2020-ban a járvány miatt ugyan elmaradt a hagyományos állománygyűlés, azonban a miniszteri, főigazgatói elismeréseket eljuttatják az érintetteknek.)

Valamennyi elismerésben részesültnek gratulálunk!

A Tűzoltónap alkalmából pedig az egész személyi állományt köszöntjük!

 

Vélemény, hozzászólás?