Kiemelt hírek Szentes

Közel 7 millió forint adományt kapott a kórház egyik osztálya

Az AVON Magyarország és a Dr. Bugyi István kórház közös szervezésében ünnepélyes adományátadót tartottak október 28-án, amelynek keretében a kozmetikai cég 6 860 000.- Ft-ot a Mammográfiai központ főorvosának.

Kósa Anita, az AVON Cosmetics Hungary Kft. szóvivője egyebek mellett arról is szólt, hogy cégük elsősorban a mellrák elleni küzdelmet támogatja anyagilag. Termékeik többségénél az árak plusz 1 forintot tartalmaznak, amelyet kizárólag ilyen célokra fordítanak – szerte az országban.

A mellrák nem kell, hogy végzetes kimenetelű legyen, az időben felismert emlődaganat nagy eséllyel gyógyítható. Az AVON-nak, mint a nők vállalatának egyik fő küldetése, hogy támogatást nyújtson a mellrák elleni küzdelemben résztvevő egészségügyi intézményeknek.

A Dr. Bugyi István Kórház mammográfiai centrumának fejlesztését a vállalat közel 7 millió forintos adománnyal támogatta. A kórházra az AVON Magyarország egyik helyi koordinátora, Tóth Lajosné Magyar Erzsébet hívta fel a figyelmet, aki szintén részt vett a rendezvényen.

Az intézmény nevében Dr. Kalmár Mihály, a Dr. Bugyi István Kórház főigazgatója köszönte meg az adományt, a Mammográfiai Központ szakmai vezetése dönt a felhasználásáról.

Nagyon jó teljesítményű ultrahang készüléket, mintavételéti készüléket és más kisebb kiegészítő eszközöket vásárolnak – mondta Dr. Varga Erika, a radiológiai osztály főorvosa, aki szintén megköszönte a számukra nagyon jelentős adományt. (Ezt láthatja a cikk alatti videón)

A szentesi emlődiagnosztikai központban évente 3500 vizsgálatot végeznek el,1500 ultrahangos felvételt is készítenek. Az új készülék még hatékonyabbá teheti munkájukat.

Néhány kép az adomány átadásáról:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3193678087369993

 

Adomány a mammográfiai központnak

Közel 7 millió forint adományt kapott a kórház egyik osztálya(Képmelléklettel)Az AVON Magyarország és a Dr. Bugyi István kórház közös szervezésében ünnepélyes adományátadót tartottak október 28-án, amelynek keretében a kozmetikai cég 6 860 000.- Ft-ot a Mammográfiai központ főorvosának.Kósa Anita, az AVON Cosmetics Hungary Kft. szóvivője egyebek mellett arról is szólt, hogy cégük elsősorban a mellrák elleni küzdelmet támogatja anyagilag. Termékeik többségénél az árak plusz 1 forintot tartalmaznak, amelyet kizárólag ilyen célokra fordítanak – szerte az országban. A mellrák nem kell, hogy végzetes kimenetelű legyen, az időben felismert emlődaganat nagy eséllyel gyógyítható. Az AVON-nak, mint a nők vállalatának egyik fő küldetése, hogy támogatást nyújtson a mellrák elleni küzdelemben résztvevő egészségügyi intézményeknek. A Dr. Bugyi István Kórház mammográfiai centrumának fejlesztését a vállalat közel 7 millió forintos adománnyal támogatta. A kórházra az AVON Magyarország egyik helyi koordinátora, Tóth Lajosné Magyar Erzsébet hívta fel a figyelmet, aki szintén részt vett a rendezvényen.Az intézmény nevében Dr. Kalmár Mihály, a Dr. Bugyi István Kórház főigazgatója köszönte meg az adományt, a Mammográfiai Központ szakmai vezetése dönt a felhasználásáról. Nagyon jó teljesítményű ultrahang készüléket, mintavételéti készüléket és más kisebb kiegészítő eszközöket vásárolnak – mondta Dr. Varga Erika, a radiológiai osztály főorvosa, aki szintén megköszönte a számukra nagyon jelentős adományt. (Ezt láthatja a cikk alatti videón) A szentesi emlődiagnosztikai központban évente 3500 vizsgálatot végeznek el,1500 ultrahangos felvételt is készítenek. Az új készülék még hatékonyabbá teheti munkájukat.Néhány kép az adomány átadásáról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3193678087369993

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. október 28., hétfő

Vélemény, hozzászólás?