Hírek Kiemelt hírek Szentes

Közel százan teljesítették az embert próbáló akadályokat

Szentesen, a műszaki ezred laktanyája mellett található katonai gyakorlótéren július 24-én (a Weekend Warriors nevet viselő) OCR Országos Terepakadályfutó Bajnokságot rendeztek. Az 5 km hosszú, 22 akadályt tartalmazó pályát 74 egyéni induló és több csapat-versenyző teljesítette.
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és szabadtéri
A versenyt három kategóriában rendezték meg:
* OB Elit és Age group
* Csapat futamok
* Basic (Open) futamok
Ezen a napon forróság, a talaj (finoman fogalmazva) egyenetlen volt, a talajnövényzet száraz volt, a szervezők néhány „újdonságot” betettek az akadályok közé – tehát minden versenyzőtől a legnagyobb erőfeszítést követelte meg a pálya teljesítése.
Kiss Csaba István, Szentes alpolgármestere a verseny zárásakor méltatta az akadályfutók fizikai teljesítőképességét, valamint megköszönte a szervezőknek – Honvéd Rákóczi SE és a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred – a kiváló munkáját, melyet megerősítettek a versenyzők is.
Az eredményhirdetés nemenként és korcsoportonként történt, a díjakat Kiss Csaba István és Stépán Zsolt, az OCR Sport Terepakadályfutó Szövetség elnöke adta át.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „glárka TUN KAKÓCZI SPORTEGY C HRSE”
Képgaléria az eredményhirdetésről:

Vélemény, hozzászólás?