Kiemelt hírek Szentes

Közeleg a szentesi színházterem átadása (Videóval)

Megfelelő ütemben halad a szentesi Tóth József Színház és Vigadó felújítása, illetve kialakítása. A rekonstrukciós és építési munkákat várhatóan október végére befejezi a kivitelező Integrál Zrt., egyelőre nincs akadálya a 2021. január 22-i „premier”-nek.

Már tervezik a működtetés anyagi lehetőségeit, forrásait. Ez ügyben (néha meg-megakadva ugyan), folynak a tárgyalások a szakminisztérium illetékes államtitkárával, főosztályával.

Többek között ezeket is érintette a szeptember 17-én a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere.

Bejelentette, hogy szeptember 22-én 16.30-kor Szentesen, a megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarán egy társadalmi megbeszélést, fórumot tartanak a Tóth József Színház és Vigadó témájában, amelyre várják az érdeklődőket, színház-barátokat.

Ezen beszámol az eddig történtekről Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Szirbik Imre egykori polgármester, Bődi Péter az Integrál Zrt. vezérigazgatója, Wittek Krisztina, a város fő-építésze.

Itt lehetőség lesz az témával kapcsolatos  kérdések felvetésére,  véleménycserére, továbbá kisebb csoportokban  a résztvevők megtekinthetik a beruházás jelenlegi helyzetét.

Az eseményre – a járványügyi szabályok betartása miatt is – előzetes regisztráció szükséges:

tsz.: +36 63 510 302

e-mail: titkarsag@szentes.hu

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?