Hírek Kiemelt hírek Szentes

KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÓ!

Tájékoztatjuk az árusokat és vevőket arról, hogy a Villogó utcai piac, 2018. január 8-tól előre láthatólag 2018. március 31. napjáig átépítés miatt nem üzemel.

Az átépített piac a jelenlegi piaccal szomszédos területeken kb. 9.500, m2 lesz kialakítva. Kérjük azokat az árusokat, akinek pavilonja van a piac területén január 29-e napjáig vigye el. A pavilonoknak az új helyen alakítunk ki területet.(víz, villany). Kialakításra kerül ingyenes és fizető parkolóhelyek 3.500, m2 területen. Azokkal az árusokkal, akikkel bérleti szerződésünk van azt továbbiakban is hatályában fenntartjuk, az átépítés ideje alatt bérleti díjat nem kell fizetni.

Az átalakítás munkáit a Szentes Városellátó Nonprofit Kft. végzi. A cél, hogy minél rövidebb idő alatt elkészüljön a piac átalakítása. Az átépített piac árusítási területe nem lesz kisebb a jelenleginél. A piac területén lévő ingatlanok funkciójuknak megfelelően megmaradnak.

Piaccal kapcsolatos további információ tel: 63/510-381, 30/821-4944, cím: 6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail:  parkolas.szentes@invitel.hu

/Szentes Városellátó Nonprofit KFT /

Vélemény, hozzászólás?