Hírek Kiemelt hírek Szentes

Közlekedési verseny a Gondozási Központban

Szentes Város Gondozási Központja Kistérségi Közlekedési Vetélkedőt rendezett november 29-én Szentesen, a Horváth Mihály utcai székházában. A kistérségből (Derekegyház, Szegvár, Nagyszénás) érkezett vendégeket Magyarné Gyömbér Éva klubvezető köszöntötte, majd Molnár Judit rendőr százados, a Szentesi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelődója a gyalogos- és a kerékpáros közlekedés sajátosságairól, kockázatairól, veszélyeiről beszélt.

Ezt követően Kőházi Lajos (TUTI Autósiskola) az idősekre jellemző közlekedési stílusokról, és néhány új szabályról tartott ismertetést.

Egy rövid szünet után a közlekedésszabályaival foglalkozó rajzfilmeket tekintettek meg a résztvevők, majd nyolc csapat részvételével – Sipos Tamás (TUTI Autósiskola) irányításával – KRESZ  vetélkedőt bonyolítottak le – kerékpáros KRESZ-teszt kitöltésével. Az eredményhirdetés előtt a versenyzők még kipróbálhatták a „Részeg szemüveg”-et, illetve egy kis tábla-felismerési vetélkedésben vehettek részt.

A győzelmet, és ezzel a Vándorserleget a Gondozási Központ II. számú klubja nyerte meg. Második helyen a Nagyszénási Nyugdíjas Klubok vegyes csapata, a harmadikon a Gondozási Központ III. számú klubja végzett.

A díjakat Puskásné Halál Ágnes, a Szentes Város Gondozási Központ igazgatónője adta át.

A rendezvényt a helyi önkormányzat külön is támogatta.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?