Hírek Kék hírek Kiemelt hírek Térség

“Közlekedik a család” – vetélkedő

Közlekedésbiztonsági vetélkedésre hívja a családokat a Csongrád-Csanád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság. Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Csongrád-Csanád Megyei Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján idén is meghirdeti a „Közlekedik a család!” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot.
A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre olyan családok jelentkezését várják, ahol a szülők 6-17 év közötti gyermeket nevelnek, és legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes “B” kategóriás vezetői engedéllyel.
A vetélkedő megyei döntője 2021. június 12-én (szombaton) 09.00 -től kerül lebonyolításra Szegeden, a Napfény Park Bevásárlóközpont TESCO parkolójában (6729 Szeged, Szabadkai út 7.)
A megyei döntőre jelentkezni június 7-ig lehet a 6722. Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24 címre. (Ez ügyben előtte érdemes felvenni a kapcsolatot a szentesi rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadójával, aki ennek a versenynek a helyi referense.)
Értékes nyeremények várnak a legjobbakra, illetve a megyei I. helyezett részt vehet az országos döntőn.
Ki tudja, talán egy szentesi család is hazaviheti az országos döntő után az autót?!
A rendezvényről bővebben: www.kozlekedikacsalad.hu
Nem érhető el leírás a fényképhez.

Vélemény, hozzászólás?