Kiemelt hírek Szentes

Közös pontváró – már Szentesen is

A Mozdulj Velünk Szentesért egyesület, és Gémes László szervezésében Pontváró Party-t rendeztek július 2-én Szentesen, a Pano Sort Pub-ban, ugyanis ekkor zajlott le a 2019-es felvételi ponthatárainak kihirdetése, és a jelenlévő fiatalok közösen figyelhették, beszélhették meg a témával kapcsolatos előzményeket, és tájékozódhattak a ponthatárokról.

Voltak, akik beszélgetéssel ütötték el az időt, míg kijöttek a 2019-es felvételi ponthatárai, vannak, mások a várakozások közepette telefonoztak, vagy éppen a dj. zenéjének hallgatásával töltötték az időt – ezek voltak a Pontváró Parti pillanatai.

Amikor kihirdették a pontokat, többen az utcára kirakott kivetítőn, mások a telefonjukon tájékozódtak, és azonnal „mentek” az üzenetek a legközelebb álló ismerősnek.

A jelenlévők mindegyikét felvették valamelyik felsőoktatási intézménybe: bölcsésznek, gyógypedagógusnak, agrármérnöknek készülnek – tudtuk meg a jelenlévő fiataloktól.

Azt itt is megjegyezzük, hogy a sikeres felvételizőknek a felsőoktatási intézmények külön felvételi határozatot is küldenek – ebben a beiratkozásról is lesznek információk.

A szentesi program kedves jelenete volt, amikor a városban megszervezett országos karate tábor sportolói megjelentek, és köszöntötték a party résztvevőit.

Vélemény, hozzászólás?