Kiemelt hírek Szentes

Közös városi óévbúcsúztató

Szentesen, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban december 30-án több mint 600 (döntően) helyi lakos zenével, tánccal – no és jó hangulatban – búcsúztatta az ó-esztendőt, és kívántak egymás boldog új évet. Ezt tette Szabó Zoltán Ferenc, a város polgármestere is, aki a most végéhez közeledő év nagyobb történéseit foglalta össze, és szintén boldog új évet kívánt a város valamennyi lakosának.

A műsorban felléptek: a Szentes Városi Fúvószenekar, a Bárdos Lajos Vegyeskar, a Jövőnkért Néptáncegyüttes, a Dobbantó Néptáncegyüttes, a Suttyomba zenekar, Horváth Henrietta (zongora). A műsort Kovács Szilvia és Majtényi András vezették.

A 2019-es év utolsó szentesi elismeréseit is itt, a 23. Óévbúcsúztató koncerten osztották ki. A hosszú ideje, magas színvonalon végzett zenekari munkájáért Bodnár Kinga (klarinét) és Bugyi Krisztina (fagott) kapott ajándékot a Szentesi Zenebarátok Egyesület vezetőitől, Nagy Jánostól és Mihály Bélától.

A szentesi és környékbeli néptánc-mozgalom hagyományainak ápolásáért Magyar Imre, a szegvári Dobbantó Néptáncegyüttes művészeti vezetője, és Keller Jánosné, a Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola vezetője kapott elismerést.

Videó-összefoglaló a műsorról:
https://www.facebook.com/szentesigyors/videos/599709867498210/

(Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3399518243452642

Vélemény, hozzászólás?