Kiemelt hírek Szentes

Különleges farsang – karneváli hangulat

A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola február 14-15-én tartotta meg a Farsangot. Nem szokványos módon ünnepeltek: egy ’Nagy utazás’ keretében (külön az alsós, és külön a felsős) osztályok egymást látogatták meg, egymást látták vendégül, miközben egy-egy ország életét, szokásait, jellegzetességét megismerve, megtanulva – bemutatták azokat partner-osztályaiknak.

Az alsó tagozatos osztályok délelőtt folyamán egymáshoz látogattak, a vendégek bemutatták produkcióikat, a fogadó osztályok pedig megvendégelték őket. Tehát nem jelmezek „versengtek” egymással (bár az előadásokhoz kellett jelmez, vagy kellék), hanem társaiknak előadást mutattak be, vidám hangulatban beszélgettek, játszottak.

A programnak ezt a részét az iskola tornatermében egy karnevál követte, ahol az alsós osztályok együtt voltak, táncoltak, énekeltek, majd délután osztály-bulik zárták a farsangi napot.

(A felsős osztályoknál is hasonló volt a lebonyolítás módszere – arról képek később.)

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2547034508701024

A videó-összefoglalót az alsós farsangról itt töltheti le:

Kiss Bálint ref. ált. isk. alsós farsang

Különleges farsang – karneváli hangulat(Videóval, képmelléklettel)A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola február 14-15-én tartotta meg a Farsangot. Nem szokványos módon ünnepeltek: egy ’Nagy utazás’ keretében (külön az alsós, és külön a felsős) osztályok egymást látogatták meg, egymást látták vendégül, miközben egy-egy ország életét, szokásait, jellegzetességét megismerve, megtanulva – bemutatták azokat partner-osztályaiknak.Az alsó tagozatos osztályok délelőtt folyamán egymáshoz látogattak, a vendégek bemutatták produkcióikat, a fogadó osztályok pedig megvendégelték őket. Tehát nem jelmezek „versengtek” egymással (bár az előadásokhoz kellett jelmez, vagy kellék), hanem társaiknak előadást mutattak be, vidám hangulatban beszélgettek, játszottak.A programnak ezt a részét az iskola tornatermében egy karnevál követte, ahol az alsós osztályok együtt voltak, táncoltak, énekeltek, majd délután osztály-bulik zárták a farsangi napot.(A felsős osztályoknál is hasonló volt a lebonyolítás módszere – arról képek később.)Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2547034508701024

تم النشر بواسطة ‏‎Szentesi Gyors – hangos hírújság‎‏ في الخميس، ١٤ فبراير ٢٠١٩

Vélemény, hozzászólás?