Hírek Kiemelt hírek Térség

Laczkó Zsolt lesz a térség egyik országgyűlési képviselőjelöltje

A 2022-es magyarországi országgyűlési választás a rendszerváltás óta eltelt időszak kilencedik általános parlamenti választása lesz Magyarországon várhatóan 2022 tavaszán.
A Mi Hazánk Mozgalom április 15-én Csongrádon, a Polgármesteri Hivatalban bemutatta Csongrád-Csanád megye 3. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét.
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke egy rövid beszédet kíséretében bejelentette, hogy a Mi Hazánk Mozgalom térségi országgyűlési képviselőjelöltjének Laczkó Zsoltot indítják.
A Mi Hazánk Mozgalom elnöke bevezetőjében kijelentette: a jelenlegi politikai helyzetben szükség van egy harmadik utas pártra, egy harmadik platformra. A pártjuk az egyetlen, aki önállóan méreti meg magát a következő parlamenti választáson.
Néhány gondolat beszéde további részéből:
– nem kérdés: a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti párt lesz
– a magyarok érdekeit akarják képviselni a parlamentben
– minden választókerületben egyedül fognak – rátermett – jelöltet állítani.
– nem véletlenül kezdték meg időben a jelölt-állítást, illetve bemutatásukat. (A jelöltjeik felét már nyilvánosságra hozták, bemutatták)
A beszéd teljes egészét itt tekintheti meg:
Laczkó Zsolt személyét, munkássága alapján alkalmasnak tartják arra, hogy képviselje a térséget a parlamentben. 2006-óta töretlenül kitart pártja (Jobbik, Mi Hazánk) elvei mellett.
2014 óta a Csongrádi Önkormányzatban képviselőként tevékenykedik. Főként a természetvédelem, állatvédelem, környezetvédelem területen szeretne lényeg előrelépést elérni képviselői munkája során.
A jelölt így foglalta össze a céljait:

Vélemény, hozzászólás?