Kiemelt hírek Szentes

Lakossági fórum a megyeházán

Szentesen, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban szeptember 30-án Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Gémes László a szentesi Fidesz polgármesterjelöltje sajtótájékoztatót tartott a Koszta József múzeum kiállító termében.

Gémes László megköszönte, hogy növekvő elfoglaltsága ellenére a miniszter úr elfogadta a meghívását, néhány szóval vázolta politikai programját a sajtó munkatársainak.

Ezt követően Szijjártó Péter beszélt az ország jelenlegi helyzetéről, valamint érintette a helyi választásokat. (Ebből láthat egy részletet a videón.)

Szijjártó Péter külügyminiszter

Lakossági fórum a megyeházán(Képmelléklettel)Szentesen, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban szeptember 30-án Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Gémes László a szentesi Fidesz polgármesterjelöltje sajtótájékoztatót tartott a Koszta József múzeum kiállító termében.Gémes László megköszönte, hogy növekvő elfoglaltsága ellenére a miniszter úr elfogadta a meghívását, néhány szóval vázolta poltikai programját a sajtó munkatársainak.Ezt követően Szijjártó Péter beszélt az ország jelenlegi helyzetéről, valamint érintette a helyi választásokat. (Ebből láthat egy részletet a videón, bővebb tájékoztatást holnap – okt.1. – a Kurca televízióban.) A sajtó tájékoztatót követően a megyeháza nagytermében – telt ház előtt – lakossági fórumot tartott az önkormányzati választásokat és Szentest érintő témákban Szijjártó Péter, Gémes László és Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője.Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3109889459082190

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 30., hétfő

A sajtó tájékoztatót követően a megyeháza nagytermében – telt ház előtt – lakossági fórumot tartott az önkormányzati választásokat és Szentest érintő témákban Szijjártó Péter, Gémes László és Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3109889459082190

Vélemény, hozzászólás?