Kiemelt hírek Szentes

Láttatni szeretne a Domján Optika

A Látás Világnapja alkalmából egész napos sokrétű programmal készült a szentesi Domján Optika. A fél év megnyitott üzlet, annak mintegy 15 éves szakmai tapasztalattal bíró tulajdonosa komolyan veszi küldetését: szeretne segíteni az emberek esetleges látásgondján.

A Látás Világnapját 2000 óta rendezik meg október második csütörtökjén. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy a vakság 80%-a megelőzhető, illetve gyógyítható, és hogy a kormányokat és különböző szervezeteket bíztassák az egységes megelőzési beruházásokra.

A veszélyeztettek harmada még nem volt szűrésen, ezért (is) rendezte programját a Domján Optika. A Kossuth téren felállított pavilonban kvízjátékban lehetett részt venni,  egyes megjelölt termékekre 30% kedvezményt nyújtottak, szerencsekerék forgatásával (optikai jellegű)  ajándékokat lehetett nyerni, kedvezményes látásvizsgálatot tartottak.

A 3-4. osztályosoknak rajzpályázatot hirdettek, szép számú pályamunka érkezett, amelyből kiállítást állítottak össze, és ez október 13-ig az üzletben megtekinthető. Szakmai zsűri értékelése alapján az első három helyezett pályázót díjazták:

  1. Baranyi Lili
  2. Szarka Aisa Napsugár
  3. Koszorús Lili Flóra

Az optikai szaküzletbe ezen a napon ellátogatott László Gyöngyi, a Szentesi Családsegítő Központ Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetője, akivel egy másik világnapról beszélgetett Domján Ilona üzlettulajdonos. (videón)

Látás Világnapja Domján Patika

Láttatni szeretne a Domján Patika(Videóval és képmelléklettel)A Látás Világnapja alkalmából egész napos sokrétű programmal készült a szentesi Domján Optika. A fél év megnyitott üzlet, annak mintegy 15 éves szakmai tapasztalattal bíró tulajdonosa komolyan veszi küldetését: szeretne segíteni az emberek esetleges látásgondján. A Látás Világnapját 2000 óta rendezik meg október második csütörtökjén. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy a vakság 80%-a megelőzhető, illetve gyógyítható, és hogy a kormányokat és különböző szervezeteket bíztassák az egységes megelőzési beruházásokra.A veszélyeztettek harmada még nem volt szűrésen, ezért (is) rendezte programját a Domján Optika. A Kossuth téren felállított pavilonban kvízjátékban lehetett részt venni, egyes megjelölt termékekre 30% kedvezményt nyújtottak, szerencsekerék forgatásával (optikai jellegű) ajándékokat lehetett nyerni, kedvezményes látásvizsgálatot tartottak. A 3-4. osztályosoknak rajzpályázatot hirdettek, szép számú pályamunka érkezett, amelyből kiállítást állítottak össze, és ez október 13-ig az üzletben megtekinthető. Szakmai zsűri értékelése alapján az első három helyezett pályázót díjazták:1. Baranyi Lili2. Szarka Aisa Napsugár3. Koszorús Lili FlóraAz optikai szaküzletbe ezen a napon ellátogatott László Gyöngyi, a Szentesi Családsegítő Központ Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetője, akivel egy másik világnapról beszélgetett Domján Ilona üzlettulajdonos. (videón)Képmelléklet:

تم النشر بواسطة ‏‎Szentesi Gyors – hangos hírújság‎‏ في الجمعة، ١٢ أكتوبر ٢٠١٨

 

 

Vélemény, hozzászólás?