Hírek

Látványos motoros találkozó Szentesen

A Szentesi Huszárok Túramotoros Szakosztály, a város támogatásával, augusztus 5-én immár harmadik alkalommal rendezte meg az Országos Motoros Találkozóját. A Kossuth téren tartott program legnagyobb részét az amatőr ügyességi verseny tette ki, melyhez hasonló minőségi motoros ügyességi verseny (talán) nincs másik az országban.

 

Az ügyességi versenyt 3 kategóriában tartották – a jogosítványi kategóriák szerint (A1, A2, A). Mindegyik kategóriához külön motort is biztosítottak, így mindenki teljesen azonos feltételekkel vágott neki a vetélkedésnek. Volt előfutam, majd a legjobbak a kora délutáni órákban rendezték meg  a döntőt.

A végeredmény:

A1 kategóriában:

  1. Benke Benjámin
  2. Miskolczi Lajos
  3. Dobos Imre

A2. kategóriában:

  1. Kerekes József
  2. Nagy Zoltán

A kategóriában:

  1. Bubor Tamás
  2. Csák Ferenc
  3. Török Tibor

 

Bubor Tamás

A verseny lebonyolításában a Safety Hungary Honda (az ország vezető motoros vezetéstechnikai oktató központja) nyújtott segítséget.

Az egész napos program keretében látványos motoros bemutatókat kerékpáros, segédmotoros ügyességi versenyt, véradást, toborzó napot, és más kiegészítő eseményeket láthatott a közönség.

részlet a versenyből
egy pillanat a bemutatóból

 

A Kossuth téri eseményeket a közel 100 motoros felvonulásával zárták, majd a régi berekháti Iskolánál folytatódott a program, ahol játékos vetélkedőkkel, egy egyszerű vacsorával és értékes tombolával várták a vendégeket, akik még részesei lehettek KANÁLGÉP koncertnek, majd RETRO PARTY zárta a 3. motoros találkozót.

Videó a a motorosok felvonulásáról:

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?