Kiemelt hírek Szentes

Leendő agrármérnökök ismerkedtek a térség kertészetével

A Fiatal Gazdák Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös szervezésében április 12-14 között 35 agráregyetemi hallgató érkezett Szentesre, hogy a térség nemzetközi hírű kertészeti ágazatával ismerkedjenek meg.  

A szakmai tanulmányúton a szentesi, a fábiánsebestyéni, a mindszenti agrárgazdaságokat tekintették meg, valamint találkoztak a térség országgyűlési képviselőjével, Farkas Sándorral, az agrárminisztérium államtitkárjával.

A kétnapos program részleteit Gémes László, Fiatal Gazdák Szövetségének elnökhelyettesétől hallhatják meg a videó megtekintése során.

Agrya Gémes László

Leendő agrármérnökök ismerkedtek a térség kertészetével(Képmelléklettel)A Fiatal Gazdák Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös szervezésében április12-14 között 35 agráregyetemi hallgató érkezett Szentesre, hogy a térség nemzetközi hírű kertészeti ágazatával ismerkedjenek meg. A szakmai tanulmányúton a szentesi, a fábiánsebestyéni, a mindszenti agrárgazdaságokat tekintették meg, valamint találkoztak a térség országgyűlési képviselőjével, Farkas Sándorral, az agrárminisztérium államtitkárjával. A kétnapos program részleteit Gémes László, Fiatal Gazdák Szövetségének elnökhelyettesétől hallhatják meg a cikk alatti videó megtekintése során. Képek a szentesi Duna-R Kft. Kísérleti Kertjében tett látogatásukon készültek:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2672617052809435

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. április 14., vasárnap

Képek a szentesi Duna-R Kft. Kísérleti Kertjében tett látogatásukon készültek.

Vélemény, hozzászólás?