Kiemelt hírek Szentes

Lendület, vidám hangulat, izgalmak az óvodások futásán

A Kiss Bálint Református Általános Iskola az idén ismét megszervezte az óvodások számára a Reformáció futást. Előszőr 2019- ben tették ezt, majd a COVID járvány miatt kimaradt egy év, és most október 21-én újfent gyülekeztek az ovisok a Pusztai László Sporttelepen, ahol már a felújított salakos futópályán teljesíthették a számukra előirt távot.
Ha a létszámot tekintjük, akkor a járvány még érezteti hatását, az elsőhöz képest kevesebben tudtak eljönni, de így is közel százan érkeztek a két óvodai körzetből.
Ha viszont a hangulatot vesszük alapul, akkor semmi nem változott: vidámság, derű, lendület és fantasztikus buzdítás jellemezte a rendezvényt.
Egy rövid bemelegítés után külön a fiúk, külön a lányok, ’Kiss Bálint-os diákok’ kíséretében lefutottak valamivel több, mint egy kört: 514 métert a futópályán.
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, gyermek, álló emberek, léggömb és szabadtéri
Bár egyáltalán nem a versengésen volt a fő hangsúly, azért nemenként kiválasztották a hat leggyorsabb futót, de egy kis megvendégelés és szerény ajándék nélkül senki nem távozott a sportpályáról.
Az első hat helyezett érem- és oklevél-díjazásban is részesült, a vándorserleget pedig újra a Szent Anna utca Tagóvoda nyerte el. Az elismeréseket Karikó-Tóth Tibor iskolaigazgató adta át.
(Az eredményeket a fotók között megtalálhatják.)

Vélemény, hozzászólás?