Kiemelt hírek Sport Szentes

Lezárta az évet a Four Diamond

A szentesi Four Diamond Sportegyesület jelenlegi formájában 2017 óta működik: elsősorban a triatlon, az úszás, a kerékpározás és a futás sportágakban készíti fel az utánpótlás korú fiatalokat a versenysportra.

A jelenleg 135 taggal dolgozó egyesület december 20-án, a Dózsa-házban tartott évzáró összejövetelét, ahol értékelések hangzottak el a sportolók idei munkájáról, teljesítményéről, a sportolási feltételeikről. Ezekről beszéltek – korcsoportos bontásban – Vidovics Zoltán, Kovács Brigitta és Bajnóczi Dániel edzők.

Az év során (átlagosan) minden hónapban voltak versenyen a sportolóik. Van egy mag (8-10 fő), akik szinte minden versenyen részt vettek, és többségükben helyt is álltak. Ehhez feltétlenül az szükséges, hogy (az edzők szerint egyelőre még kevés számú) edzésekre rendszeresen eljárjanak a gyerekek. Vannak, akik csak egy sportágban eddzenek, versenyeznek, de nő azoknak a száma, akik az úszáson kívül más sportágakban is megmérethetik magukat.

Elhangzott, hogy a Magyar Úszószövetség által nyilvántartott időeredményeik alapján az egyesületből a következő fiatal versenyzők értek el kiemelkedő szinteket:

Aranyjelvényesek:
Balázsi Bálint
Csomány Vivien
Verrasztó Balázs
Kiss Milán

Ezüstjelvényesek:
Dékány Bence
Kertész Zsombor
Varga Anna

Az edzői kollektíva – versenyeredményeik és a hozzáállásuk alapján – az alábbi versenyzőknek még külön serleget adtak át:
Dékány Bence
Szűcs Botond
Szűcs János
Kiss Milán
Csomány Vivien
Verrasztó Balázs
Balázsi Bálint
Kertész Zsombor
Varga Anna

Az edzés látogatottságot figyelembe véve az egyesületből többen kaptak Elismerő Oklevelet. (Róluk a képmellékletben láthatnak fotókat.)

Az évzárón a sportolók, illetve szüleik kis „produkciókkal készültek, ami hangulatossá tette a hivatalosnak tűnő programokat. Ebből láthat válogatást a videón:
https://youtu.be/e-n4XCAIOS4

Végül nagy sütizéssel, illetve közös játékkal fejezték be az évzárót.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3367235126680954

Vélemény, hozzászólás?