Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

Lezárták a szezont a Farkasok

A Szentesi Farkasok Kézilabda Club június 24-én a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban tartotta meg hagyományos évzáró rendezvényét, melynek keretében a klub csapataiban játszó kézisek három órás nonstop kézilabda mérkőzéseket játszottak.
Oroszné Tihanyi Mártától, a klub egyik szakmai vezetőjétől megtudtuk, hogy a 2020-2021-es szezonban 6 csapatban 70 utánpótláskorú játékost versenyeztettek.
Sajnos a bajnoki mérkőzéseket márciusban lefújták, két lehetőségünk maradt: online foglalkozások, vagy edzések. Mi az utóbbit választottuk, folyamatosan edzettünk, természetesen a járványügyi szabályok messzemenő betartása mellett. Az elmúlt végén, amikor azt javasolták, csináltuk az online edzéseket, de úgy láttuk annak nem sok értelme volt.
Jól döntöttünk, mert ezen a programon is lehet látni, hogy fizikailag nagyjából rendben vannak a fiataljaink. Ez köszönhető edzőinknek is, említsük meg név szerint is őket: Szalai Edit, Orosz Péter, Orosz Tibor, Berta Kálmán kapusedző.
Lehet, hogy egy kép erről: 18 ember, álló emberek és belső tér
Júliusban lesz egy hónap pihenő, ezután negyvenegynéhányan mennek edzőtáborba, Kozármislenybe, majd két-három nap itthoni lét után Balatonlellén folytatódik az edzőtábor. A bajnokság várhatóan szeptember közepén kezdődik – vázolta a közeli terveket Oroszné Tihanyi Márta.
Mindeközben folyamatosan zajlottak az összecsapások a Farkasok különböző korcsoportú csapatai között, majd egy záróvacsora volt a Páterház étteremben. Itt köszöntötték azokat a játékosokat, akik az elmúlt napokban ballagtak az iskoláikban, és bizony néhányan (tanulmányaik folytatása kapcsán) el is mennek más csapatba játszani.
Összességében jól látható volt, hogy remek hangulatban zajlott az évzáró kézis buli.
Képgaléria:

Vélemény, hozzászólás?