Kiemelt hírek Szentes

Libás nap a Szent Erzsébet Óvodában

A szentesi Szent Erzsébet Katolikus óvodában november 15-én tartották a már hagyományos Márton napi “libázkodást”. A családok együtt készültek a jeles napra, közösen vettek részt a kézműves foglalkozásokon, majd az azt követő („libás”) lampionos felvonuláson.

Az esti felvonuláshoz készültek libás fejdíszek, libás lámpások és egyéb libás jelmezek és tárgyak. Mindeközben – a szülők jóvoltából – finom libás falatokat, hagymalekvárt, libás linzert és minden féle finom falatokat, üdítőket fogyaszthattak a jelenlévők.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3256480571089744

 

Szent Erzsébet Óvoda.mp4

Libás nap a Szent Erzsébet Óvodában(Képmelléklettel)A szentesi Szent Erzsébet Katolikus óvodában november 15-én tartották a már hagyományos Márton napi "libázkodást". A családok együtt készültek a jeles napra, közösen vettek részt a kézműves foglalkozásokon, majd az azt követő („libás”) lampionos felvonuláson.Az esti felvonuláshoz készültek libás fejdíszek, libás lámpások és egyéb libás jelmezek és tárgyak. Mindeközben – a szülők jóvoltából – finom libás falatokat, hagymalekvárt, libás linzert és minden féle finom falatokat, üdítőket fogyaszthattak a jelenlévők. Képgaléria: https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3256480571089744

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. november 17., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?