Kiemelt hírek Szentes

Madárbarát május

A Szentesi Madármentő Állomás a maga módján ünnepelt: a majális napján gyógyult ragadozó madarakat engedtek szabadon. Tombolasorsolással döntöttek a szerencsés nyertesekről, akik védőkesztyűben Nagy Tímeával, a madármentő állomás vezetőjével közösen engedhetnek el a madarakat.

Ezen a napon egerészölyveket, macska baglyot, gyöngybaglyot és barna réti héját engedtek el a természetbe az állomás udvaráról.

A gyógyult madarak egyébkén folyamatosan visszareptetik a természetbe, és szerencsére – lakossági támogatással is – nagyon sok állattal gyógyításával tudnak foglalkozni – és eredményesen.  Ezzel a kis filmmel szeretnénk köszönetet mondani Szentes város önkormányzatának, hogy működhetünk, gyermekekkel foglalkozhatunk. Nincs csodálatosabb érzés egy gyermek számára, ha lát egy madarat felépülni, segíthet kezelésében, és gyógyulása után ő engedheti vissza a természetbe, ahová mindig is tartozott!

Egerészölyv elengedés Szentes külterületén 2018.05.01.

2018.05.01. A mai nap utolsó egerészölyv elengedésére Szentes külterületén került sor Bihari Dani fiatal önkéntesünk segítségével. Csodálatos élménnyel gazdagodtunk!Kérjük, ha teheti támogassa adója 1%-ával a Madárkórház Alapítványt ezáltal a Szentesi Madármentő Állomás működését is!Madárkórház AlapítványAdószám: 18557899-1-09

Közzétette: Hortobágyi Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása – 2018. május 7.

Kérem, ha tehetik, támogassák munkánkat!

Számlaszámunk: 22222222-35003087  Madárkórház Alapítvány                                          Közlemény rovatba kérjük, írják be : Szentesi Madármentő Állomás

 

 

(N.T.)

Vélemény, hozzászólás?