Hírek Sport Szentes

Magyar U. 17-es póló siker – szentesi lányokkal

A Szentesi Vízilabda Klub jó szokásához híven megint nagyszerű sporteseményt rendezett meg július 29-30-án, a dr. Rébeli Szabó József Sportuszodában. GYŐRI Eszternek, a szentesi leány gyermek bajnokcsapat edzőjének (egyben utánpótlás szövetségi edző is) köszönhetően sikerült egy nagyon rangos tornát megszerveznie. Az eseményen résztvevő csapatok a Magyar U. 17-es, Magyar U. 18-as, az Ausztrál U. 17-es, valamint a Szlovák U. 17-es női válogatottak vettek részt.

 

A szombat-vasárnapi mérkőzéseken, a körbeverések eredményeként, a Dr. Faragó Tamás szövetségi kapitány és Petőváry Zsolt edző által vezetett, Magyar U. 17-es leány válogatott diadalmaskodott. A csapat tagja volt SZABÓ Krisztina, KUDELLA Panna és DÖMSÖDI Dalma is, akik a Szentesi Vízilabda Klub utánpótlás játékosai, sikerükhöz innen is gratulálunk!

Szabó Krisztina, Kudella Panna, Dömsödi Dalma

 

Dr. Faragó Tamás köszönetét fejezte ki a torna lebonyolításáért (miképpen a többi csapatvezető is). Nagyon hasznos volt, jól szolgálta az augusztusi, Utánpótlás Európa Bajnokságra történő felkészülést.

Petőváry edző szerint különösen azért volt fontos e szentesi felkészülési torna, mert a Görög Szövetség visszavonta a korábbi meghívását, és így  még nagyobb szükség volt-van az ilyen megmérettetésnek.

Győri Eszter is örömét fejezte ki, hogy nem csak szakmai siker volt a hétvégi rendezvény, hanem közönségsiker is, és a helyi publikum a korosztályos válogatottak mellett szentesi lányokat is láthatott a hazai medencében.

(F: dr. Dömsödi József

Vélemény, hozzászólás?