Kiemelt hírek Szentes

Majális ‘előzetes’

Szentesen már több évtizedes hagyománya van annak, hogy április 30-án lampionos felvonulást rendeznek, így volt ez 2018-ban is. Mint eddig mindig, előtte a Luther téren kulturális program várta a felvonulókat. Ezúttal kissé másabb volt a megszokottnál: egyrészt bemutatkozási lehetőséget kaptak az egyes csoportok fiatal tehetségei, másrészt erősödött a program üzleti jellege.

A Luther téren fellépett a Kiss Bálint Kötélugró Klub, a Veritas Fitness, a Szilver TSE, a Kelet Lányai hastánc csoport, a Dalma Dance Klub majorett, az NRG Tánciskola és a POM-POM együttes mini koncertje zárta a „sort”.

 

 

A műsor során többször hangzott el egy üzleti tömörülés neve, illetve annak meglepetés-ajándékai. Ezek közül az egyik volt a mintegy 500 lampion szétosztása, és ezt követően indult el – a Szentes Városi Fúvószenekarral az élen – a menet a Kossuth, az Ady E., a Munkácsy és a Tóth J. utcákon az Ifjúsági Parkhoz.

 

Itt ismételten egy kis üzleti meglepetésben volt része a több mint ezer fős közönségnek: ajándékokat sorsoltak ki a nézők között, majd egy rövid lézer-show-val kedveskedtek a vállalkozók.

Az est itt zajló programjain fellépett Dj. Big Bill, a Kozmix, a Groovhouse és a Just Showband együttes.

 

Egyveleg a 2018. április 30-i programokról:

 

Vélemény, hozzászólás?