Hírek Kiemelt hírek Szentes

Május kulturális program előzetes

A helyi önkormányzat és a Művelődési Központ április 26-án Szentesen, a Chicago Pub Étteremben tartott tájékoztatót az elkövetkező időszak szórakoztató programjairól. Jelen volt és hozzászólt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes város polgármestere, aki egyebek mellett kiemelte, hogy egy kicsit ráfér a lakosságra egy kis szórakozás, kikapcsolódás, és ezt ki fogják elégíteni a szentesi kulturális intézmények által szervezett programok – mind számukat tekintve, mind minőségüket.
Urvári Sándor, Szentesi Művelődési Központ intézményvezetője az április 30-i Majális rendezvényről beszélt. Kiemelte, hogy délután 4 órától kezdődően nyolc órás zenei folyam részesei lehetnek az érdeklődők, ebből 6 óra “élő zene”. Felhívta a figyelmet a Kurca partjára elhelyezett játszó parkra, ahol 20 fajáték várja majd a kisebbeket.
Geszti Pétert már régóta szerették volna Szentesre hívni koncertezni, most sikerült, ő lesz a program sztárvendége:
A városban és környékén nagyon sokan szeretik a JUST együttest, ők “körbe zenélik” a várost, majd az Ifjúsági Ház melletti parkban adnak koncertet (közvetlenül Geszti Péter után).
Kertész Ákos, a Hangverseny központ részéről az Omega 60 kiállítás a Tokácsli Galériában, illetve a Kultfeszt 2022. Programjairól beszélt. (Ezt külön cikkben olvashatják: ‘A közeli hetek szentesi zenei programjai’
Lantos Anita, művelődésszervező a Szentesi Művelődési Központ által május 29-re tervezett Szentesi Kirakodóvásárról, valamint a Városi Gyermeknapról árult el részleteket. Az egésznapos, a Kossuth téren rendezendő programon lesz kézműveskedés, sokféle játék, gyermek előadások és fellép a POM-POM együttes és Kovács Nóri is.

Vélemény, hozzászólás?