Hírek Kiemelt hírek Szentes

Már épül az ideiglenes sportsátor (frissítve)

Frissítés: Nem egészen 24 óra alatt felállították a sátrat. Jelenleg (március 4.) az utolsó simítások, a belső szerelési munkák zajlanak, jövő héten akár már “belakhatják” a diákok.
Még négy konténert is felállítanak az iskola udvarán (öltözők, zuhanyozók..). Az üzemeltetéssel a Sportközpont vezetését bízták meg.
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar kormány döntése értelmében Szentes város egy ideiglenes sport-sátort kap, hogy a városi sportcsarnokot ért tűzeset miatt, onnan kiszorult iskolák – mintegy két hónapos szünet után – meg tudják oldani a tanulók mindennapos testnevelését.
Már korábban leszállították a szellőző-, fűtő-és egyéb berendezéseket, ma a sátrat, így március 3-án a közbeszerzés útján kijelölt győri szak-cég megkezdte a sátor felállítási munkálatokat.
A cég vezető munkatársa azt mondta, a sátor konkrét felállítását (“felfújását”) holnapra tervezik.
Farkas Sándor agrárminiszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője a helyszínen tájékozódott az előzetes elképzelések helyességéről, a munkák alakulásáról. Kérdésre válaszolva elmondta: minden a tervek szerint történik, ő maga is nagyon várja már, hogy az iskolai mindennapos testnevelés kérdése az érintett intézményekben megoldódjon.

Vélemény, hozzászólás?