Hírek Szentes

Már lehet regisztrálni a színházi bérletekre

Már nagyon várják a szentesiek, hogy újra elinduljon a színházi élet a városunkban. 2021. július 20-án elindult a Tóth József Színház és Vigadó honlapja.
Az oldalon (is) már fent vannak az első előadások, melyeket ez év decemberéig játszanak a megújult színházban. Bár még pontos időpontok nincsenek, a honlapon elindult a bérletek FELMÉRÉSE.
Seregi Zoltán, a szentesi színházat Működtető Békéscsabai Jókai Színház igazgatója így nyilatkozott a tervezett bérletekről:
– Négy bérletet tervezünk, bérletenként legalább 300 fővel. A felnőtt bérletek elnevezése Őze Lajos bérlet, Tóth József bérlet, Bácskai Mihály bérlet és Horváth Mihály bérlet lesz.
– A bérletek a hónap egy napjához lesznek kötve, tehát például az Őze bérletet váltó nézőnk minden hónapban kap egy előadást a 4 meghirdetett bérletes előadásból, így december végéig mind a 4 előadást megtekintheti. Ugyanígy a hét egy másik napjain a másik 3 bérlet tulajdonosai tudják megnézni a 4 előadást. A különböző bérletek játszási napjait az Önök között végzett felmérés alapján fogjuk kiválasztani – mondta Seregi Zoltán.
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „TÃTH JÓZSEF SZÍNHÁZ ÉS VIGADÓ”

Vélemény, hozzászólás?