Kiemelt hírek Szentes

Március 15-e a hazaszeretetről szólt a Deákban

A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola március 14-én emlékezett az 1848/49-es hősökre. Az iskola igazgatónője, Varga Sándorné ünnepi beszédében a ’48-as honvédek hazaszeretetét emelte ki, az akkori és a mai fiataloknak ez lehet a legnemesebb célja az életben. Emlékezni sokféleképpen lehet, az iskola az idén a magyar kultúra felidézésével tette meg.

Az ünnepi műsort az intézmény 7. évfolyamos diákjai adták, a műsort Döméné Kardos Ágnes tanárnő állította össze. Az iskola diákjai által készített – a magyar tájakat ábrázoló – festmények, a magyar költők versei, a magyar néptánc elemeinek felvillantása, végül a mai, összefogásról szóló dal eléneklése jelezte a fiatal szereplők szereplők felkészültség a magyar kultúrából.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2609903625747445

 

 

Szentesi Deák F. Ált. Isk

Március 15-e a hazaszeretetről szólt a Deákban(Képmelléklettel)A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola március 14-én emlékezett az 1848/49-es hősökre. Az iskola igazgatónője, Varga Sándorné ünnepi beszédében a ’48-as honvédek hazaszeretetét emelte ki, az akkori és a mai fiataloknak ez lehet a legnemesebb célja az életben. Emlékezni sokféleképpen lehet, az iskola az idén a magyar kultúra felidézésével tette meg.Az ünnepi műsort az intézmény 7. évfolyamos diákjai adták, a műsort Döméné Kardos Ágnes tanárnő állította össze. Az iskola diákjai által készített – a magyar tájakat ábrázoló – festmények, a magyar költők versei, a magyar néptánc elemeinek felvillantása, végül a mai, összefogásról szóló dal eléneklése jelezte a fiatal szereplők szereplők felkészültség a magyar kultúrából. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2609903625747445

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 16., szombat

Vélemény, hozzászólás?