Kiemelt hírek Szentes

Márton napi óvodás buli a Sportcsarnokban

A Hungerit Zrt. – Márton nap alkalmából – november 11-én a dr. Papp László Városi Sportcsarnokba invitálta a szentesi óvodákat. Végül 19 óvoda fogadta el a meghívást, mintegy 400 gyermek érkezett a rendezvényre.

A programban játékos feladatok szerepeltek: óriás kirakó, közös zenés mozgás, illetve a meghívott 19 óvodás csoport egyéni, Márton napi produkciókat mutatott be.

A szervezők minden résztvevőnek egy erre az alkalomra készíttetett plt ajándékoztak, valamint tízóraira libazsíros és libatepertőkrémes kenyeret kínáltak a vendégeiknek.

Márton napi óvodások

Márton napi óvodás buli a Sportcsarnokban(Képmelléklettel)Hungerit Zrt. – Márton nap alkalmából – november 11-én a dr. Papp László Városi Sportcsarnokba invitálta a szentesi óvodákat. Végül 19 óvoda fogadta el a meghívást, mintegy 400 gyermek érkezett a rendezvényre. A programban játékos feladatok szerepeltek: óriás kirakó, közös zenés mozgás, illetve a meghívott 19 óvodás csoport egyéni, Márton napi produkciókat mutatott be.A szervezők minden résztvevőnek egy erre az alkalomra készíttetett plt ajándékoztak, valamint tízóraira libazsíros és libatepertőkrémes kenyeret kínáltak a vendégeiknek.Minden résztvevő csoport kapott egy Elismerő Oklevelet, és végül 100.000 Ft-ot sorsoltak ki a jelenlévő óvodák között, melyet a Mátéffy utcai Óvoda nyert meg.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3237058423031959

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. november 11., hétfő

Minden résztvevő csoport kapott egy Elismerő Oklevelet, és végül 100.000 Ft-ot sorsoltak ki a jelenlévő óvodák között, melyet a Mátéffy utcai Óvoda nyert meg.
Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3237058423031959

Vélemény, hozzászólás?