Hírek Kiemelt hírek Szentes

Másfél milliós adomány – helyi vállalkozóktól

Karácsony előtt ismét „jelentkeztek” azok a helyi vállalkozók (kissé kibővülve), akik már tavaly is ebben az időszakban ajándékokkal támogatták a Szentes Városi Gondozási Központot, valamint rászoruló helyi családokat – és újabb, jelentősebb támogatást hoztak.
A vállalkozói csoport Andorkó Ármin, Bögöthy Gábor, Bögöthy Zsolt, Magyar Arnold, Bódi Károly Zoltán, Bódi Károlyné, Antal Imre, Antal Mihály, id. Bögöthy Zsolt és Török Andrea.
Három képviselőjük Bögöthy Gábor, Bögöthy Zsolt és Bódi Károly Zoltán két és fél kis-teherautónyi ajándékot szállítottak december 18-án a Gondozási központba és az Apponyi téri óvodába, összesen másfél millió forint értékben. Ezen a két helyen csomagolják össze azokat az ajándékokat, melyek a rászoruló gondozottakhoz, továbbá a mintegy 40 rászoruló családhoz jutnak el.
Az adományban alapvetően tartós élelmiszerek (cukor, olaj, liszt, konzervek, száraz tészták), tárolható zöldségfélék (hagyma, burgonya), gyümölcsök (alma, narancs), csokoládék, szörpök, kutya- és macskatápok és egyebek szerepelnek, amiket – előzetes igényfelmérés alapján – szereztek be a fiatal vállalkozók.
Meg kell említeni, hogy a vállalkozók saját pénzüket adták össze (1,5 millió Ft.), ezt költötték el az elsőbb felsorolt termékekre, és juttatták el az elosztó helyszínekre, illetve a családokhoz.
Az adományokat átvevő Puskásné Halál Ágnes megköszönte a jelenlévő vállalkozóknak a segítséget (már második éve!) és kellemes ünnepekt kívánt valamennyi adakozónak.

Vélemény, hozzászólás?