Kiemelt hírek Szentes

Még 10 nap, és….

Bő egy hét múlva, április 27-én rendezi meg a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred a 25. Műszakiak Napját Szentesen, a Damjanich Laktanyában. A jubileumi évforduló jelentőségét tovább növeli, hogy az ezzel egy időben és egy helyszínen rendezendő Rendőrség Napja is jubilál: 10. alkalommal ünnepel a Szentesi Rendőrkapitányság is. További ünnep, hogy 170 éves a Magyar Honvédség, hiszen a magyarság legdicsőbb pillanataiban született meg 1848-ban, amikor a szabadság érdekében eggyé forrt az egész magyar nemzet.

Mind ezek az évfordulók kötelezik a szervezőket arra, hogy még inkább felkészüljenek a vendégek fogadására – mondta sajtótájékoztatóján Seres József alezredes, az alakulat mb. parancsnokhelyettese. A programokat már időben leszervezték, a helyszínek előkészítését, kialakítását már megkezdték, és várják az érdeklődőket.

Hozzátette: céljuk, hogy még szorosabbá váljon az alakulat és a térség lakosságának kapcsolata, a civilek megismerjék az egyenruhások tevékenységét, munkájuk körülményeit, hagyományait és céljait. Ennek megfelelően alakították ki a programot, melyben tekintettel voltak a gyermekekre, a felnőttekre, a nyugállományú honvéd bajtársakra.

A részletes programot olvashatják a cikkben megjelentetett plakáton, ugyanakkor Seres József kiemelt egy nem szokványos programot:

Seres József alezredes, az alakulat mb. parancsnokhelyettese

Bő egy hét múlva, április 27-én rendezi meg a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred a 25. Műszakiak Napját Szentesen, a Damjanich Laktanyában. Seres József alezredes a sok közül kiemelt egy nem szokványos programot

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. április 17.

 

Ami még fontos információ: a laktanya kapuit április 27-én 7.30-kor nyitják ki, és 14.30-ig szemlélődhetnek, szórakozhatnak a vendégek.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?