Kiemelt hírek Szentes

Még három nap….

A Koszta József Múzeum november 26-án megtartotta a “Gyöngyhajú lány” – Omega Kiállítás című rendezvényének ünnepélyes megnyitója előtti utolsó sajtótájékoztatóját.

Farkas László Róbert igazgató elmondta, hogy már valójában az utolsó simításokat végzik a kiállításon, és nagyon büszke azokra az újításokra, melyeket ezekben a napokban valósítottak meg. Ezek közé tartozik néhány új berendezés vásárlása, a fénytechnika majdnem teljes körű cseréje (távirányítóval történő vezérlési lehetősége), új hangtechnikai eszközök bevezetése, tárlatvezető készülékek alkalmazása.

Arató Mátyás, a kiállítás szakmai kurátora, Vecseri Ferenc (Szentesi Hangversenyközpont) segítségével Omega remix-et készített, melyet a tárlatlátogatók hallhatnak.

A Petőfi Café-ban megnyílik az Omega étterem, ahol az együttes tagjainak kedvenc ételeit is megkóstolhatják a látogatók, vendégek. Az ezzel kapcsolatos részleteket Dömsödi Zsolt, a vendéglátó egység vezető mondja el a videón.

Omega étterem Szentesen

Még három nap….A Koszta József Múzeum november 26-án megtartotta a "Gyöngyhajú lány" – Omega Kiállítás című rendezvényének ünnepélyes megnyitója előtti utolsó sajtótájékoztatóját.Farkas László Róbert igazgató elmondta, hogy már valójában az utolsó simításokat végzik a kiállításon, és nagyon büszke azokra az újításokra, melyeket ezekben a napokban valósítottak meg. Ezek közé tartozik néhány új berendezés vásárlása, a fénytechnika majdnem teljes körű cseréje (távirányítóval történő vezérlési lehetősége), új hangtechnikai eszközök bevezetése, tárlatvezető készülékek alkalmazása.Arató Mátyás, a kiállítás szakmai kurátora, Vecseri Ferenc (Szentesi Hangversenyközpont) segítségével Omega remix-et készített, melyet a tárlatlátogatók hallhatnak. A Petőfi Café-ban megnyílik az Omega étterem, ahol az együttes tagjainak kedvenc ételeit is megkóstolhatják a látogatók, vendégek. Az ezzel kapcsolatos részleteket Dömsödi Zsolt, a vendéglátó egység vezető mondja el a videón. A "Gyöngyhajú lány" – Omega Kiállítás – az együttes több tagjának jelenlétében – november 30-án, 16 órakor nyílik meg Koszta József Múzeum, vármegyeházi épületében.Képek:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2381659538571856

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 26., hétfő

A “Gyöngyhajú lány” – Omega Kiállítás – az együttes több tagjának jelenlétében – november 30-án, 16 órakor nyílik meg Koszta József Múzeum, vármegyeházi épületében.

Képgaléria:

Munkapéldány
navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?