Kiemelt hírek Szentes

Megemlékezés a Holokausztról

Szentesen, az Izraelita Temető emlékfalánál június 2-án megemlékezést tartottak a Holokauszt áldozatairól. A szervező bizottság elnöke, dr. Stern Sándor köszöntötte a megjelenteket, majd beszélt a 75 évvel ezelőtt történt helyi eseményekről, többek között a gettó kialakításáról, az ottani körülményekről, valamint az áldozatokról.

A megemlékezésen Schwarz Péter szegedi rabbi, Szirbik Imre Szentes város polgármestere, és Kuncze Gábor volt belügyminiszter mondta el gondolatait.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2790643094340163

 

Holokauszt emlékezés

Megemlékezés a Holokausztról (Képmelléklettel)Szentesen, az Izraelita Temető emlékfalánál június 2-án megemlékezést tartottak a Holokauszt áldozatairól. A szervező bizottság elnöke, dr. Stern Sándor köszöntötte a megjelenteket, majd beszélt a 75 évvel ezelőtt történt helyi eseményekről, többek között a gettó kialakításáról, az ottani körülményekről, valamint az áldozatokról. A megemlékezésen Schwarz Péter szegedi rabbi, Szirbik Imre Szentes város polgármestere, és Kuncze Gábor volt belügyminiszter mondta el gondolatait. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2790643094340163

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. június 3., hétfő

 

Vélemény, hozzászólás?