Kiemelt hírek Szentes

Meggyulladt a második adventi gyertya

Szentesen, a Kossuth téren felállított adventi koszorún december 8-án Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Veres-Ravai Réka evangélikus lelkész asszony, és egyik hittanos növendéke, Misku Péter István – közösen gyújtották meg a második gyertyát.

Ellőtte Veres-Ravai Réka a szentesi Evangélikus templom lelkésze mondta el az Advent ünnepköréhez kapcsolódó gondolatait, majd a hittanos növendékei – önkéntes szolgálatként – „összeállt” kórusa énekelt adventi dallamokat, Seres Krisztián gitár kíséretével.

Még a gyertyagyújtás előtt Berényiné dr. Papp Erzsébet, ny. középiskolai tanár mondott el egy Ady Endre verset.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3328354607235673

 

Második adventi gyertyagyújtás Szentesen

Meggyulladt a második adventi gyertya(17 fotóval)Szentesen, a Kossuth téren felállított adventi koszorún december 8-án Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Veres-Ravai Réka evangélikus lelkész asszony, és egyik hittanos növendéke, Misku Péter István – közösen gyújtották meg a második gyertyát.Ellőtte Veres-Ravai Réka a szentesi Evangélikus templom lelkésze mondta el az Advent ünnepköréhez kapcsolódó gondolatait, majd a hittanos növendékei – önkéntes szolgálatként – „összeállt” kórusa énekelt adventi dallamokat, Seres Krisztián gitár kíséretével. Még a gyertyagyújtás előtt Berényiné dr. Papp Erzsébet, ny. középiskolai tanár mondott el egy Ady Endre verset.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3328354607235673

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. december 8., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?