Hírek Kiemelt hírek Szentes

Mégis lesz műtőtömb

Szentesen, a Dr. Bugyi István kórházban december 21-én fontos bejelentést tett dr. Mészáros János egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár: a kórház 150 millió forintot kapott a kormányzattól, hogy megkezdje az új műtőtömb tervező munkáját, illetve a különböző tervek engedélyeztetését. Ennek határideje 2018. december 31., ezt követően dönt a kormány a kivitelezéshez szükséges összegről.

A helyettes államtitkár elmondta azt is, hogy egy előre tervezett folyamat következő állomásáról van szó, és bízik abban, hogy az intézmény vezetése időben elkészül egy olyan engedélyes tervvel, amelyet a kormány támogatni tud.

Dr. Mészáros János bejelenti a beruházás elindítását, illetve a kormány ezzel kapcsolatos szándékáról is beszélt:

 

Dr. Kalmár Mihály, a Dr. Bugyi István Kórház főigazgatója kijelentette: elképzelései szerint egy picivel hamarabb is kész lesznek a tervekkel, már erőteljesen dolgoznak a szakemberek.

A továbbiakban ezt mondta el:

 

Farkas Sándort, a térség országgyűlési képviselőjét is megkérdeztük arról is, milyen esély van az engedélyes tervek elkészültét követően a kormány támogatására, és az mennyi lehet?:

Képgaléria (melyben  az új műtőtömb helyét is mutatjuk):

Dr. Kalmár Mihály, Farkas Sándor, dr. Mészáros János, Dr. Horpácsy Balázs
A közelgő ünnepek alkalmából Farkas Sándor ajándékot adott át dr. Mészáros Jánosnak
Az új műtőtömb helye
Az új műtőtömb helye
navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?