Kiemelt hírek Térség

Megkezdődtek a fábiáni napok

Augusztus 10-12. között rendezik meg a 24. Fábiánsebestyéni Falu Fesztivált, amelyet nemcsak a község lakossága, hanem a környező  településeken élők is nagyon várták. Ezt jelzi, hogy már az első napon augusztus 10-én (munkanap) nagyon sokan voltak a különböző eseményeken.

A sporté, a mozgásé volt a fő szerep a kezdéskor. Motor show-t, motorszépségversenyt és motoros ügyességi versenyt tartottak, a meleg idő ellenére többen lefutották a falufesztivál évének tiszteletére a 2018 métert, labdarúgó mérkőzést játszott a helyi csapat a hódmezővásárhelyi Ladi Team együttesével.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

A motorok szépségversenyében István Levente  lett az első járművével, a második helyen Csurgai Richárd, a harmadikon Szél Zoltán végzett.

A 2018 méteres futóverseny eredménye:

I.korcsoport:

 1. Kallai Dominik
 2. Kozma Kornél
 3. Szabó Andor

II.korcsoport:

 1. Őze Virág
 2. Bene Dominik
 3. Őze Csanád

 

III. korcsoport:

 1. Pintér Anita
 2. Veres Loretta
 3. Kiss László

IV. korcsoport:

 1. Kállai István
 2. Varga Lajos
 3. Szabó Ibolya

 

Legidősebb futó Vida-Szűcs Istvánné, legfiatalabb Irsai Bence

 

Barátságos labdarugó mérkőzésen:

Fábiánsebestyén – Ladi Team HFC 0:6

Megtörtént a csülökpörkölt, a tálon sült hús, a marhapörkölt, a birkapörkölt és a többi étek bírálata, az eredményhirdetéssel azonban még egy napot vártak a szervezők, viszont ami a főzőversenyen készült étkeket azonnal el is fogyasztották a résztvevők.

Az est folyamán Mohácsi Brigi szórakoztatta az egyre növekvő nézőközönséget, az első nap programját a Kanálgép együttes koncertje, bulija zárta.

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?