Kiemelt hírek Szentes

Megnyílt a Dózsa-kert Grill

Szentesen a Dózsa-ház melletti területen augusztus 15-én megnyílt a Smoke & Meat – Dózsa Kert – BBQ & GRILL terasz.

A Smoke & Meat Kft. 2016 óta van jelen a hazai gasztronómiai rendezvény piacon. Foodtruckjukkal hazai és határon túli rendezvényeken, fesztiválokon jelentek meg Szentesen már kétszer is „bemutatkoztak”.

Az általuk képviselt BBQ technológiával készült ételek az elmúlt években több sikert értek el: (többek között) 2019 tavaszán az Az év Foodtruckja – Nosalty szakmai díj, valamint 2019 őszén a Hungarian Streetfood Awards – Magyarország legjobb streetfood helye címeket nyerték meg.

Az elmúlt évben ők képviselték hazánkat a svédországi Malmöben, az European Streetfood Awardson.

Az elmúlt évek vándor életstílusa után, szűkebb otthonukban (ráadásul a Kurca partján) létrehozták a most megnyitásra került teraszt, ahol szezonálisan, napi szinten lehet találkozni velünk és ételeinkkel.

A megnyitón köszöntőt mondott Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke és Szabó Zoltán Ferenc, Szentes Város Polgármestere.

A Smoke & Meat Kft ügyvezetője Lángi Zoltán egy rövid beszéd után megnyitotta üzletüket, és már el is kezdődött a vendéglátás.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4242885502449241

Videó, melyből megtudhatja a grill terasz nyitva tartását eddigi kínálatát. megszólal benne Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke és Lángi Zoltán, az egyik tulajdonos:
https://youtu.be/s_oWcdopkcM

Vélemény, hozzászólás?