Kiemelt hírek Szentes

Megnyílt a szépészeti szalon

Szentesen, a Kossuth utca 34. szám alatt március 24-én, ünnepélyes körülmények között megnyílt a Dancsó Erika Szalon. A szalon szépészeti részlegében, a földszinten 12 fodrász szék és 6 hajmosószék van. Az emeleten található – egyebek mellett – az oktató részleg, és a kozmetikai szalon.

A megnyitón a szép számú érdeklődő között láttuk Gémes Lászlót, Szegvár polgármesterét (a szépészeti szalon névadó mesterfodrásza szegvári..), eljött Szófiából Margy Ljubomirova és Ivan Djambov, Kárpátaljáról Simon Dianna Szatmárnémetiből Czikai Éva és Dan Fabian.

Az új üzletnyitáson először Horváth István, a Szentes térségi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Szentes díszpolgára üdvözölte a tulajdonosokat, dicsérte a bátor vállalkozókat, akik gyönyörű munkakörülményeket és több embernek munkalehetőséget biztosítanak. Gratulált a szép és gyors kivitelezéshez, valamint a valóban impozáns üzletbelsőhöz.

Bakán András, a L’Oreal Magyarország Professzionális Termék Divízió  Kereskedelmi igazgató beszédében kiemelte, hogy ez  a szépészeti szalon nemcsak tetszetős, hanem szakmai szempontok szerint is kiáll minden kritikát. Szerkesztőségünk, Dancsó Erika Szalonról feltett kérdésére a következőket válaszolta:

 

Ezt követően Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász, az első magyar, akinek sikerült bejutnia a világ egyik legrangosabb szépségipari versenyének elit 10-es kategóriájába, az üzlet tulajdonosa mondott köszönetet mindazoknak, akik segítették az új szalon megvalósításában, illetve a megnyitón jelenlévőknek az érdeklődését:

Dancsó Erika mesterfodrász

Szentesen, a Kossuth utca 34. szám alatt március 24-én, ünnepélyes körülmények között megnyílt a Dancsó Erika Szalon. A szalon szépészeti részlegében, a földszinten 12 fodrász szék és 6 hajmosószék van. Az emeleten található – egyebek mellett – az oktató részleg, és a kozmetikai szalon.A részleteket itt olvashatja:http://hir45.hu/megnyilt-a-szepeszeti-szalon/Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász, az üzlet tulajdonosa mondott köszönetet mindazoknak, akik segítették az új szalon megvalósításában, illetve a megnyitón jelenlévőknek az érdeklődését.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. március 24.

 

A szalont a tulajdonosnő és Bakán András nyitotta meg – egy fehér szalag átvágásával, majd az érdeklődők kisebb csoportokban megnézték a kétszintes szalont, ahol 16- an dolgoznak majd.

 

 

 

A szalont a tulajdonosnő és Bakán András nyitotta meg – egy fehér szalag átvágásával, majd az érdeklődők kisebb csoportokban megnézték a kétszintes szalont, ahol 16- an dolgoznak majd.

 

 

A Dancsó Erika Szalon (és a kávézó) március 26-án, 7 órakor nyit ki, illetve kezdi meg a szolgáltatását.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?