Kiemelt hírek Szentes

Megnyílt az Omega étterem Szentesen

Szentes, a Páterház Panzió és étteremben november 30-án délután – ideiglenes jelleggel – megnyitották az Omega éttermet. A vendéglátó egység része annak a produkciónak, amit a Szentesi Koszta József Múzeum szervezett: a “Gyöngyhajú lány” – elnevezésű Omega kiállításnak.

A megnyitón Antal Balázs Tibor, a helyi önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának az elnöke – mint Omega rajongó is – örült annak, hogy a város egy nemzetközi hírű zenekart tudott fogadni, egy emlékkiállítást szervezett, és egy kulináris kiegészítő programmal is várja a kedves vendégeket, turistákat, Omega-rajongókat.

Képek:

navigate_before
navigate_next

Az éttermi megnyitón Dömsödi Zsolt, az Omega éttermet is üzemeltető egység vezetője kínálta meg a zenekar két jelenlévő tagját, Kóbor Jánost és Benkő Lászlót kedvenc ételükkel. A zenekar frontembere ’Brassói aprópecsenyét’, a billentyűse ’sült kacsacombot, pirított zöldségekkel’ kóstolt meg. (Azért csak ízlelgették, mert sietni kellett a kiállítás megnyitására.)

Omega étterem Szentes

Megnyílt az Omega étterem Szentesen(Képgalériával)Szentes, a Páterház Panzió és étteremben november 30-án délután – ideiglenes jelleggel – megnyitották az Omega éttermet. A vendéglátó egység része annak a produkciónak, amit a Szentesi Koszta József Múzeum szervezett: a "Gyöngyhajú lány" – elnevezésű Omega kiállításnak. A megnyitón Antal Balázs Tibor, a helyi önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának az elnöke – mint Omega rajongó is – örült annak, hogy a város egy nemzetközi hírű zenekart tudott fogadni, egy emlékkiállítást szervezett, és egy kulináris kiegészítő programmal is várja a kedves vendégeket, turistákat, Omega-rajongókat. Az éttermi megnyitón Dömsödi Zsolt, az Omega éttermet is üzemeltető egység vezetője kínálta meg a zenekar két jelenlévő tagját, Kóbor Jánost és Benkő Lászlót kedvenc ételükkel. A zenekar frontembere ’Brassói aprópecsenyét’, a billentyűse ’sült kacsacombot, pirított zöldségekkel’ kóstolt meg. (Azért csak ízlelgették, mert sietni kellett a kiállítás megnyitására.)Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2389681604436316

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 30., péntek

Vélemény, hozzászólás?