Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

Megnyitották a szentesi Európa Bajnokságot

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) június 27- július 4. között a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában női U15-ös Európa-bajnokságot rendez. Ennek apropóján június 27-én a Szentesi Polgármesteri Hivatal az MVLSZ-szel közösen sajtótájékoztatót tartott, amelyen részt vett: Vári Attila,az MVLSZ elnöke, Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, agrárminiszterhelyettes, Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere, Magyar József, a MVLSZ elnökségi tagja, valamint az U15-ös válogatott szövetségi kapitánya Biros Péter és a csapat egyik tagja Kiss Patrícia.
Farkas Sándor az EB megrendezés előzményeiről, a torna helyszínének jelentőségéről beszélve zavartalan lebonyolítást, mindenkinek az egészsége megtartását, a magyar csapatnak sok sikert kívánt.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és álló
Vári Attila megköszönte a szervezőknek az eddigi munkát, külön kiemelt Magyar Józsi bácsi elévülhetetlen szerepét a fedett uszoda megépítésében, így remek helyszíne van az EB-nek – mondta. „Buborék” rendszerben kell lebonyolítani a tornát, de a helyszínen kivetítőn keresztül lehet nézni a mérkőzéseket. /A beszédből részlet a videón: https://youtu.be/tbTfDQTL1uI
Szabó Zoltán Ferenc annak a megtiszteltetésnek adott hangot, hogy a város Európa Bajnokságnak adhat otthont. Mindent megtesznek, hogy sikerüljön a legjobban megrendezni.
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „LEN European aquatics EUROPEAN WOMEN'S U15 WATER POLO CHAMPIONSHIPS SZENTES I 2021”
Biros Péter nem akart az eredmények jóslásába bocsátkozni, inkább azt mondta, hogy játsszon jól, és ebből következően fejlődjön sokat a csapat.

 

Vélemény, hozzászólás?