Kiemelt hírek Szentes

Megnyitották Szentes idegenforgalmi attrakcióját

Azért március 15-én, nemzeti ünnepünkön nyitották meg a felújított fényírdát, mert annak idején, és remélhetőleg majd napjainkban a város kulturális életének meghatározó helyszíne volt – ezekkel a szavakkal köszöntötte az igen szépszámú közönséget Farkas László Róbert, a 19. század elejétől kezdve, majdnem 100 éven át működő fotóműhelyt fenntartó Koszta József Múzeum igazgatója.

A megnyitón Szirbik Imre polgármester egyebek mellett kiemelte, hogy ez a szentesi múzeumi kiállítóhely az országban (talán Közép-Európában is) egyedülálló szolgáltatást tud nyújtani a nagyközönségnek.

Szakmailag Nagy István fotóművész ajánlotta az érdeklődők figyelmébe az interaktív fotóműhelyt, és Szentesen, 2019. március 15-én elkészítette az első korhű, 20. század eleji technikával készített fotográfiát.

A megújult, de korhű múzeumi kiállítóhely élő, 20. század eleji fotóműteremként fog funkcionálni. Családok, iskolák és más érdeklődők jelentkezését várják az országból, tovább azokat, akik életük nagy pillanatait szeretnék a fotográfiákon megörökíteni.

És egy kis reklám….
Fridrich Fényírda – Szentes, Rózsa Gábor tér
Látogatás – bejelentkezés alapján.
Mobil: +36 70 508 4610
Web: www.kosztamuzeum.hu

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2608575715880236

 

A felújított Fridrich fényírda megnyitása

Megnyitották Szentes idegenforgalmi attrakcióját(Képmelléklettel)Azért március 15-én, nemzeti ünnepünkön nyitották meg a felújított fényírdát, mert annak idején, és remélhetőleg majd napjainkban a város kulturális életének meghatározó helyszíne volt – ezekkel a szavakkal köszöntötte az igen szépszámú közönséget Farkas László Róbert, a 19. század elejétől kezdve, majdnem 100 éven át működő fotóműhelyt fenntartó Koszta József Múzeum igazgatója. A megnyitón Szirbik Imre polgármester egyebek mellett kiemelte, hogy ez a szentesi múzeumi kiállítóhely az országban (talán Közép-Európában is) egyedülálló szolgáltatást tud nyújtani a nagyközönségnek.Szakmailag Nagy István fotóművész ajánlotta az érdeklődők figyelmébe az interaktív fotóműhelyt, és Szentesen, 2019. március 15-én elkészítette az első korhű, 20. század eleji technikával készített fotográfiát.A megújult, de korhű múzeumi kiállítóhely élő, 20. század eleji fotóműteremként fog funkcionálni. Családok, iskolák és más érdeklődők jelentkezését várják az országból, tovább azokat, akik életük nagy pillanatait szeretnék a fotográfiákon megörökíteni. És egy kis reklám….Fridrich Fényírda – Szentes, Rózsa Gábor térLátogatás – bejelentkezés alapján. Mobil: +36 70 508 4610Web: www.kosztamuzeum.huKépgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2608575715880236

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 15., péntek

Vélemény, hozzászólás?